Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 3, 2020

Bon dia 03/05

Bon dia a tothom! Ja estam a punt? Nou dia, noves feines!  Avui seran de castellà, anglès, tasca i plàstica.   Demà a les 11 h. intentarem fer una videoconferència. A l'entrada del dia us deixaré un enllaç i vosaltres a les 11. haureu de connectarvos amb l'ordinador o el mòbil. Demà us ho explicaré millor. Esper que us connecteu tots perquè tenc moltes ganes de saber coses de vosaltres.💚💛💜 Passau un bon dia i demà ens tornarem a trobar!

Ambient de plàstica! Una fotografia a dibuix

Imatge
🎨 Bon dia artistes!👨‍🎨👩‍🎨 Com estau!? Durant aquesta setmana hem rebut el vostres dibuixos de la proposta de "musicart" i ens han encantat!! Quins fons de la mar tan bonics que heu dibuixat amb la posidònia! Segur que la cançó de na Bart Sunshine us va inspirar!👏🎶 Per avui que tenim!?? Doncs us proposo que agafeu una foto que us agradi molt molt! Pot ser un paisatge, de vosaltres mateixos, amb amics i amigues, d'animals, de la família, etc. I quan la tingueu l'heu de representar fent-ne un dibuix. Podeu usar la tècnica que volgueu: llapis de colors, retoladors, aquarel·les, tempera, collage amb retalls, ..., lliure! 👌 Us deixo el dibuix que he fet d'una foto que tinc amb les meves amigues, l'he fet a llapis. Primer ho vaig anar dibuixant sense marcar molt el llapis perquè si m'equivocava poder esborrar i quan ja he aconseguit que em quedés com volia, l'he acabat de repassar bé.  Com veieu no soc cap gran artista, però amb paciència

ENGLISH HOMEWORK - WEDNESDAY 3rd OF JUNE

Imatge
🍄GOOD MORNING EVERYBODY 🍄 Today it's Wednesday!  Here you have a listening activity 🎧 : Have a nice Wednesday! 

CASTELLÀ (palabras polisémicas)

☀️¡Buenos días! ☀️ Esta semana vamos a trabajar las PALABRAS POLISÉMICAS Entra en la ficha y lee con mucha atención qué son.  Luego haz los ejercicios Ficha interactiva AQUÍ ¡Feliz semana!