Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 31, 2020

Castellano. Lectura Otra vez Don Quijote

Hola buenos dias. Hoy vamos a leer el capítulo "El caballero vencido", desde la página 115 hasta la página 123. Después vamos a la página 139 apartado 7 y hemos de copiar y contestar las preguntas desde la a) a la d). Recordar lo teneis que hacer en vuestra libreta de castellano y con respuestas largas. Un saludo. Tina.

EDUCACIÓ FÍSICA A CASA! 5.0

Imatge
🌞 Bon dia tot el dia! 🌞 A per la tercera setmana valents i valentes!!🙌😉 Per avui tenim un repte interessant i diferent, però necessitareu fer un poc de mà d'obra per aconseguir-ho. Ho podeu crear amb el material que millor us vagi de casa. Això sí, heu de complicar la cosa i que per vosaltres sigui un repte a aconseguir. Repte :  «Caminar amb peus i mans» Material:  fulls en blanc imprimir o dibuixar i/o pintar-hi mans dreta i esquerra i peus dret i esquerr. Cinta per aferrar els fulls a terra. Objectiu:  Crear un camí de manera que a cada fila hi hagi tres fulls amb mans i peus (no poden ser els tres del mateix membre del cos i han de mesclar-se part dreta i esquerra). El camí ha de mesurar mínim 3 metres de llargària. L'has d'aconseguir recórrer sense equivocar-te ni una vegada. Si t'equivoques, tornes a començar des de l'inici. Si vols augmentar la dificultat, fes el camí més llarg dels 3 metres. I també, aconseguir-ho en un temps limitat,
¡Bon dia! Esper que el canvi d'hora no us hagi afectat molt, ara segur que us costa més aixecar-vos de bon de matí. Bé, nens i nenes, començarem amb les feines d'avui... En tenim de castellà, matemàtiques, tasca  i català. Recordau que heu de fer la feina ben neta i amb molt bona lletra (fa dies que no us ho recordava). 👩🏻‍🏫 I això és tot per avui, que ja es prou.