EDUCACIÓ FÍSICA A CASA! 5.0

🌞 Bon dia tot el dia! 🌞

A per la tercera setmana valents i valentes!!🙌😉 Per avui tenim un repte interessant i diferent, però necessitareu fer un poc de mà d'obra per aconseguir-ho. Ho podeu crear amb el material que millor us vagi de casa. Això sí, heu de complicar la cosa i que per vosaltres sigui un repte a aconseguir.


Repte«Caminar amb peus i mans»

Material: fulls en blanc imprimir o dibuixar i/o pintar-hi mans dreta i esquerra i peus dret i esquerr. Cinta per aferrar els fulls a terra.

Objectiu: Crear un camí de manera que a cada fila hi hagi tres fulls amb mans i peus (no poden ser els tres del mateix membre del cos i han de mesclar-se part dreta i esquerra). El camí ha de mesurar mínim 3 metres de llargària.

L'has d'aconseguir recórrer sense equivocar-te ni una vegada. Si t'equivoques, tornes a començar des de l'inici. Si vols augmentar la dificultat, fes el camí més llarg dels 3 metres. I també, aconseguir-ho en un temps limitat, com per exemple 1 o 2 minuts o menys (dependrà de tu).

Variant: si no tens fulls en blanc o cintapots fer-ho amb cartró i fils o corda. O sinó el que us vagi millor, heu de ser originals.

Aquí teniu exemples perquè agafeu idees 💡

 



Pensau que teniu temps fins al dijous a la nit per fer el retorn de la proposta i que es pota través de vídeos curtets o fotos 👌

ÀNIMS!! 💪😉

PD: Tothom que m'ho enviï serà valorat positivament.

mnovella@ceipsantferran.com 

Comentaris