Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 12, 2020

Bon dia!

Bon dia nens i nenes!🌞 Avui dimecres tendrem feines de castellà, tasca d'història de Formentera, anglès i plàstica. Molt  d'ànim i faceu bona feina !

Bon dia 12/05

Imatge
Bon dia boixos i boixes! Aquí estam per començar a treballar un dia més. És important que aneu seguint el ritme diari que us proposam com ja us he dit altres vegades. La majoria sé que ho feis i us vull felicitar. Totes les vostres mestres ho estam valorant molt.  Els que no enviau les feines,o molt poques, heu de fer un esforç, aquesta situació que estam vivint és estranya per a tots però seguim en època escolar i no podem despistar-nos. D'aquí poc vendrà l'estiu i ja tendrem dos mesos  de descansar. Passant a les feines d'avui, en tendreu de castellà, matemàtiques, català i educació física. Passau un  bon dia!!

EDUCACIÓ FÍSICA A CASA! 13.0

Imatge
Hola a tothom! 😎 Què tal el cap de setmana!? Avui tenim una proposta d'exercicis més funcionals i físics, on treballarem la tonificació (ui ui uiiii) 🙌 Us deixo les  instruccions  per fer-los: 1.  Teniu 10 segons per triar quina de les tres opcions és la vostra preferida. Heu d'elegir entre les imatges del diferents exercicis que es proposen. 2. A continuació apareix un altre temporitzador durant 30 segons amb les demostracions de les activitats de tonificació que cal fer en funció de l'opció que heu triat. 3. Hi ha un total de 7 diapositives. Per tant, 7 exercicis per fer. 4. Per fer aquestes activitats no necessiteu cap material específic. Sí que heu de disposar d'una mica d'espai. 5. Si us canseu podeu realitzar els exercicis a menor intensitat o durant menys temps. 6. A donar-li canya!! JUSTICE LEAGUE FITNESS https://www.youtube.com/watch?v=u8IZfNrA17w Descansau una mica, netejau-vos si és necessari la suor i beveu

CASTELLÀ (comprensión oral)