Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de març 23, 2020

Religió: el bon samarità 2

Imatge
Bon dia estimades i estimats alumnes, avui us proposo que inventeu un final diferent per la història del bon samarità, podeu imaginar que va passar després que l'home ferit es recuperes de les seves ferides o canviar el que va passar quan el bon samarità  es va trobar aquell home al terra ferit.

Música 2.0.

Imatge
Bon dia a tots i totes!! 😀 Avui us proposaré un poc de moviment, que de segur anirà bé.  En primer lloc, coneixereu una cançó anomenada Simamaka i l'heu de mirar i  imitar el que fan els nins i nines que surten al següent video:   https://www.youtube.com/watch?v=o8Nxcp8maYo Segur que ja us surt perfecte, així que passam a una última activitat de percussió coporal, però més relaxada. Per fer-la és important memoritzar bé els gestos que haureu de fer, que són els següents:   Ara mirau el video de la cançó de Harry Potter i acompanyau-la amb els gestos que us indiqui.  https://www.youtube.com/watch?v=uOuLi0avCwU&t=13s Ànims i que passeu un bon dia! ✌

Bon dia!

Bon dia nens i nenes! Començam la setmana amb ganes de fer feinetes? Després d'haver tengut el cap de setmana per descansar, esper que sí. 😉 Avui tendreu feina de català, matemàtiques, anglès , religió/valors i música. Si teniu temps, de 10 a 11 h al canal Clan TV faran un programa amb contingut de matemàtiques. Són uns programes impulsats des del Ministeri d'Educació d'Espanya i que poden ser interessants per a vosaltres.