Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 1, 2020

Bon dia 1/06/20

Imatge
Bon dia!  Sabeu que diuen:    Al juny, l'estiu no és lluny .  Començam el mes de juny i com ja deveu saber d'aquí poc, el 21 de juny, començarà l'estiu. Avui tendrem feines de català, anglès, valors/religió i música. Aquest cap de setmana m'han seguit arribant fotos de les torres de defensa, en aquest cas tenim les sd'en Lluc i na Mar.    Torre de Punta Prima   Torre de la Punta de sa Gavina   Torre de sa Punta Prima   Important!  Recordau que el divendres vaig publicar al blog una circular d'informació per a les families, si algú no la va llegir es convenient que ho faci avui.

Instruments musicals!!

Imatge
Bon dia a tots i totes!!! Avui la proposta de música, va destinada a treballar la vostra oïda musical!!  Per tant, heu d'estar molt concentrats i en silenci per poder encertar tots els instruments musicals!!  Heu d'entrar en l'enllaç següent i relacionar el so de l'instrument amb l'instrument correcte. Una vegada fetes totes les fletxes i les relacions, li heu de donar a TERMINADO i ficar el vostre nom i curs, i donar-li a enviar i m'arribarà al meu email!!  https://es.liveworksheets.com/c?a=s&s=M%C3%BAsica&t=pyskjda7js&l=pr&i=uxffzf&r=iz Aquesta serà la fitxa que haureu de fer:  Molta sort, segur que us surt súper bé!!!

ENGLISH HOMEWORK - MONDAY 1st OF JUNE

Imatge
💜HELLO EVERYBODY💜 How are you ? 😊 Here you have a reading activity 👀: Have a wonderful Monday 💛

Religió 1/06/2020

Imatge
Bon dia a tothom,  aquesta setmana he pensat que podríem fer una activitat més dinàmica i divertida. Esteu d’ acord?  Suposo que sí,  ☺  . Comencem!  Ja tinc una noció i vosaltres també del terme família i quins són els membres que conformen tant la vostra família com la de Jesús. Ara bé, ja sabem que per estar més units a Déu, i per cultura pròpia, és important reconèixer els diferents tipus d’ arquitectura. En el nostre cas, ens interessa saber coses sobre la  casa del Senyor .  Quina és?  L’església o Catedral.   La tasca és la següent:  Aprofita materials, objectes o qualsevol cosa que tinguis per casa  i crea una església o catedral amb aquelles parts o detalls que consideris importants i que coneguis. És una activitat lliure on la vostra imaginació i creativitat ha d’estar present.  No oblidis fer-li una super foto o varies...i enviar-les! ( religio@caipsantferran.com ) Exemples:  ✓  Us deixo també un dibuix representatiu d’una església per