Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de juny 2, 2020

EDUCACIÓ FÍSICA A CASA! 19.0

🌈 Bon dia tot el dia!! 😊 Com heu passat el cap de setmana!? Estau preparats i preparades pel repte d'avui!!? En Joel ens proposa un repte molt divertit, una gimcana! Bé de fet són les "Olimpiades en el confinament" com ell l'ha anomenat! Heu de mirar la presentació tan xula que ha preparat i anar superant els reptes que ens proposa! Trobareu de tot: coreo, llançaments, planxa i més. Mirau-la i ho descobrireu!🧐 A l'atac valents i valentes!!😎 REPTE JOEL PD: el retorn és lliure i voluntari i ho podeu fer  través de fotos o vídeos. 👌 Recordau que el meu correu és: mnovella@ceipsantferran.com

CASTELLÀ (comprensión escrita)

Imatge
¡Buenos días! Hoy me he levantado con ganas de cocinar… ¡Y he elegido unas galletas caseras muy ricas! Os paso la receta... Contesta las preguntas para comprobar que has comprendido la receta. Receta de galletas caseras AQUÍ ¡Os guardaré unas cuantas!

Bon dia 2/06

Imatge
Bon dia nens i nenes! Avui ens toca fer feina de castellà, matemàtiques, educació física i català. Ahir em va arribar una altra foto del nostre company Javier fent una visita a la torre de Punta Prima.😍 Faceu bona feina i passau un bon dia!!!